Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mám příspěvek a chci ho vložit. Co dál??

21. 6. 2006

Pár informací pro snadné vložení vašich příspěvků

Hned na začátek musím znovu zopakovat, že až na jednu jedinou vyjímku - komentář k článku - vkládám příspěvky na stránku já sám. To znamená, že mne musíte předat svůj příspěvek vždy, když se nejedná o zmínený komentář k článku či fotogalerii. Hrůza ze zbytečných průtahů a komplikovanosti celého procesu není na místě, vše provádím podle možností v nejkratším možném čase.

Pokud jde o podobu - "formát" - příspěvků, tak není nutné aby byly pouze v elektronické podobě. Lehce a bez problémů zpracuji ruko- či strojopis, nebo klasickou fotku stejně snadno jako soubory elektronické. Rozdílné je pouze jejich doručení. Záleží tedy jen na vašich možnostech a chuti. Připouštím, že elektronická podoba, zvláště zaslaná mailem, celý proces umístnění výrazně zrychluje. Ale s ohledem na rozdílné možnosti členů OPT jí nijak neupřednostňuji! Pokud ještě neznáte moje adresy, uvádím je zde:

klasická adresa: Jakub Šťastný, Jeremenkova 19, Praha 4 Podolí, 147 00

mailová adresa: jssuk@seznam.cz

Samozřejmě, že je možné předat příspěvky také na disketách, CD, flashkách případně i fotky na XD Pictures Card.

Protože máme omezenou kapacitu stránky, neměly by  zasílané soubory - zvláště fotky - být příliš velké.

V případě elektronicky pořízeného textu bych pro snadnější zpracování  doporučoval WORD a nebo textový editor, který je s WORDEM zaručeně kompatibilní!

U tabulkových editorů platí totéž: EXCEL především a nebo plně kompatibilní editor.

A teď výše zmíněná výjimka ve vkládání příspěvků: komentář za článkem či fotogalerií. V případě, že hodláte přímo na něco reagovat, doplnit informaci, napsat svůj kometář a podobně, použijete pouze připojenou tabulku za článkem a je hotovo.

Těším se na vaše příspěvky!

J.Š.Suk 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jednoduše, rychle a k věci

(Suk, 21. 6. 2006 20:08)

Tohle je malá ukázka funkčnosti. Vidíte, že to jde a tak toho můžete využívat!