Jdi na obsah Jdi na menu
 


Než s námi vyrazíte na zájezd... - sdělení výboru OPT

22. 8. 2010

Vážení přátelé turisté, kamarádi

vzhledem ke zkušenostem z přihlašováním na zájezdy pořádané naším Oddílem pěší turistiky v posledních období, dovolte, abychom Vás požádali o zlepšení discipliny při přihlašování na autobusové zájezdy. Pokud máte o zájezd zájem, prosíme přihlašte se co nejdříve vedoucímu zájezdu. (Pravidla a návod  na  přihlašování jsou součástí plánu akcí, který právě dostáváte do ruky či na Vaši mailovou adresu).

Termín od kterého data je možno se hlásit je uveden vždy v řádku akce ve sloupci Poznámka.

Důvodem naší žádosti je skutečnost, že při malém počtu přihlášených je nutno objednávku autobusu zrušit. A to lze bez sankcí nejpozději 7 dnů před konáním akce. A naše současná zkušenost je ta, že nejvíce se hlásí účastníci v posledním týdnu před konáním zájezdu a to je mnohdy bohužel pozdě, neboť oněch 7 dní před konáním akce byl malý počet přihlášených a výbor OPT byl nucen autobus a tím i zájezd, zrušit.

Tomuto jevu bychom rádi předešli.

Dále bychom Vás požádali, abyste si poznamenali skutečnost, že jste se na konkretní zájezd přihlásili. Opět: naše zkušenost z poslední doby je ta, že někdy vzniká chaos v přihláškách, kdy dojde k záměně zájezdu a tak vznikají zbytečně volná místa v autobusu, nebo naopak se místa nedostávají.

A nakonec: VOPT rozhodl, že v prvé fázi bude objednáván bus se 45 místy a v případě, že zájem o zájezd bude větší, objednávka se změní na větší bus. To ovšem lze jen tehdy, kdy jsou Vaše přihlášky včasné.

Z výše zmíněných důvodů Vás tedy prosíme o zlepšení disciplinovanosti při přihlašování na zájezd, zejména pak jeho včasnost tak, aby jste se na akcích našeho oddílu cítili příjemně.

Přejeme Vám krásné prožití letních měsíců a těšíme se na Vás na akcích našeho oddílu.

 

                                                                                                     Za výbor OPT :

                                                                                                   Ing.Václav Pešata

                                                                                                        předseda