Jdi na obsah Jdi na menu
 


2016 - rok plný výročí

2. 3. 2016

V rubrice 60 let OPT a 90 let KVT  budu nepravidelně zveřejňovat kousky vzpomínek na všechna ta léta, strávená na cestách po souši či vodě, či v Klubu. ... tak, jak se mi od pamětníků dostanou do ruky. Zdrojem mi budou nejen v pravdě historické prameny, jako několik Jirkou Havelkou laskavě zapůjčených vydání "Cestou a řekou" z dávných dob, ale i zdroje podstatně mladší - vaše příspěvky a vzpomínky na společné akce, které jste mi v průběhu posledních několika let poslali jako zdroj pro zamýšlené občasné znovu vydá(vá)ní "Cestou a řekou", nebo vzpomínkové texty sepsané jen a pouze k našemu jubileu.

Byl bych moc rád - my všichni, kdo se na tomto podílíme, bychom byli moc rádi, kdyby ty kousky naší historie ve vás vyvolaly pohodu a spoustu dalších krásných vzpomínek, o které byste se třeba chtěli podělit s ostatními kamarády z oddílu a Klubu. A třeba i prostřednictvím našich stránek. Kdykoliv.

Tak ať se líbí a bavte se ...

J. Š. Suk

 
P. S.: ​Dole pod příspěvky bude možno reagovat v diskusi, jinak můžete psát rovnou na turisti.opt@email.cz nebo jssuk@seznam.cz. Díky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář